Velux krovni prozori premium – donje upravljanje

Nebo je granica sa krovnim prozorom sa donjim upravljanjem. Zbog upravljanja preko elegantne ručke u donjem delu, VELUX krovni prozori sa donjim upravljanjem vam daju pun, otvoren pogled na nebo i propuštaju maksimalnu količinu prirodne dnevne svetlosti u prostoriju. Preporučujemo vam krovne prozore sa donjim upravljanjem ako morate, ili želite, da postavite prozor na većoj visini, na primer kod visokog parapetnog zida.

Dodatne pogodnosti

  • Aluminijumska ručka u donjem delu
  • Integrisana ventilacija
  • Filter za prašinu i insekte
  • ThermoTechnology™
  • Dodatna dihtung guma
  • Dvostruko vešanje
  • Panoramski pogled
  • Bez dodatnog održavanja(GPU)
  • Sigurnosno staklo –70
  • Energetski optimizovano staklo –50

Tehničke karakteristike proizvoda

Borovina

Bez dodatnog održavanja

Svež vazduh čak i kada je prozor zatvoren

Pustite svež vazduh u vaš dom čak i kada niste kod kuće ili tokom noći dok spavate. Jednim potezom gornje ručke otvarate ventilaciju i omogućavate svežem vazduhu da uđe u vaš dom i time omogućujete ventilaciju čak i kada je prozor zatvoren.

Ugrađeni filter vam omogućava zdraviju životnu sredinu, zaustavljajući prašinu i insekte od ulaska u vaš dom. Filter se veoma jednostavno čisti.

ThermoTechnology™

Naši svi Standard Plus prozori imaju ThermoTechnology™ izolacioni sistem. Ovaj jedinstveni sistem vam pruža dodatni štit od vetra i hladnog vazduha, čineći vaš dom toplim i prijatnim tokom hladnih zimskih dana.

Sigurnosno staklo

Sigurnosno staklo sa unutrašnjom laminacijom vam obezbeđuje da se staklo ne rasipa u slučaju loma. Uw vrednost 1,3. 

Panoramski pogled

Uživajte u panoramskim pogledima uz istovremeno povećanje energetske efikasnosti i prirodne ventilacije.

Dvostruko vešanje

Ovaj krovni prozor ima dvostruku funkciju: panoramski pogled i lako čišćenje. Za izuzetan panoramski pogled otvorite prozor pomoću donje ručke.
Za jednostavno pranje spoljašnjeg stakla rotirajte prozor na središnjim šarkama

Pripremljeno za postavljanje roletni

Upotpunite vaš VELUX krovni prozor VELUX roletnom. Svi naši prozori su proizvedeni sa pripremom za jednostavno postavljanje svih VELUX roletni. Roletne se uklapaju u prozore  precizno i za svega nekoliko sekundi. Mi zovemo to Pick&Click!™. VELUX roletne pružaju efikasnu zaštitu od svetlosti i toplote, tako da zadovoljavaju svaku vašu potrebu. Izaberite iz široke palete unutrašnjih i spoljašnjih roletni i spoljnih tendi baš onu koja je vama potrebna. 

Završni unutrašnji sloj

Drveni krovni šrozori su premazani providnim lakom na bazi vode koji štiti drvo od prljavštine i vlage.

Prozori bez dodatnog održavanja imaju termo-modifikovano drveno jezgro, presvučeno belim poliuretanskim slojem koji je vodonepropusan.

Održavanje

Ako želite da produžite vek trajanja vašeg VELUX krovnog prozora ili mu jednostavno osvežite izgled, na pravom ste mestu.

VELUX nudi čitav niz proizvoda kojima možete da zamenite filter za vazduh, popravite ogrebotinu, podmažete šarke ili jednostavno osvežite njegov izgled premazivanjem providnog laka. 

Garancija

VELUX daje garanciju 10 godina na prozore, opšivke i stakla.

Materijali

VELUX Premium krovni prozori su dostupni u nekoliko različitih varijanti upravljanja i završnih unutrašnjih slojeva. Pogledajte koje sve varijante postoje u tabeli pored.

Završni unutrašnji sloj

Drveni prozor 

Drveni krovni prozor je premazan slojem providnog laka na bazi vode koji štiti drvo od prljavštine i vlage.

Bez dodatnog održavanja prozor

Krovni prozor bez dodatnog održavanja ima termo-modifikovano drveno jezgro presvučeno belim poluretanskim, vodonepropusnim slojem.

Završni spoljašnji sloj

Aluminijum

VELUX Standard krovni prozori se isporučuju sa sivim, aluminijumskim spoljašnjim pokrivkama. 

Karakteristike stakla

Staklo 50

Energetski optimizovano dvostruko staklo sa Uw vrednošću 1,3.

 

Staklo 70

Sigurnosno staklo sa unutrašnjom laminacijom vam obezbeđuje da se staklo ne rasipa u slučaju loma. Uw vrednost 1,3. 

Upravljanje

VELUX Premium prozori sa donjim upravljanjem imaju elegantnu, pocinkovanu ručku na donjoj strani, za veoma jednostavno upravljanje prozorom koji je ugrađen visoko. 

Ručno

Za prozore koji su na dohvat ruke.

Daljinsko upravljanje

Za vrhunsku udobnost i maksimalan komfor rešenje su VELUX INTEGRA krovni prozori na daljinsko upravljanje. Pomoću daljinskog prekidača možete da upravljate prozorom sa bilo kog mesta u kući. Ugrađeni kišni senzor osigurava da se prozor zatvara automatski sa prvim kapima kiše.

Pozovite nas za više informacija o proizvodima

  060 30 40 290;   060 30 33 243

Mnogo više od običnog prozora

Krovni prozori sa donjim upravljanjem mogu dramatično da promene prostoriju. Oni su najbrži način da svom prostoru pod krovom dodate prirodnu svetlost, ventilaciju i osećaj otvorenosti. Uticaj u smislu dnevne svetlosti i svežeg vazduha, a da ne pominjemo pogled, je zadivljujuć.

Kombinujte krovne prozore

Kombinujte više VELUX krovnih prozora da biste svoj dom otvorili za više dnevne svetlosti. Izaberite između krovnih prozora sa gornjim ili donjim upravljanjem u verziji sa električnim ili ručnim upravljanjem.

Pročitajte više

newspaper templates - theme rewards