VELUX INTEGRA® porodica

VELUX INTEGRA® porodica

Treba vam u životu više vremena?

Zamislite da vaši krovni prozori automatski puštaju u prostoriju svež vazduh kada vam je potreban. Vaše unutrašnje roletne se automatski spuštaju u vrelo popodne da bi vaš dom ostao udoban. Kada izlazite, mogli biste da zatvorite svoje krovne prozore jednim dodirom. Ovo i još mnogo toga je moguće sa VELUX INTEGRA® sistemom koji je dostupan po cenama koje vas mogu iznenaditi.

 

Prednosti

Provetravanje jednim dodirom

Obezbedite sebi više udobnosti sa unapred podešenim programima

Osigurajte svoj dom kada ste van njega

Upoznajte VELUX INTEGRA® porodicu

VELUX INTEGRA® sistem je krovnih prozora, unutrašnjih roletni, spoljašnjih roletni i dodatne opreme sa električnim i solarnim upravljanjem koji posedovanje VELUX prozora čine lakšim i praktičnijim. Svi proizvodi su laki za korišćenje i uživanje zahvaljujući elegantnom VELUX INTEGRA® daljinskom upravljaču i njegovom intuitivnom interfejsu baziranom na ikonama i unapred podešenim programima.

Svi proizvodi su zasnovani na bezbednoj io-homecontrol® tehnologiji

Dodajte VELUX ACTIVE pametnu kontrolu unutrašnje klime vašim krovnim prozorima

VELUX ACTIVE radi besprekorno sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorima na električni upravljanje, unutrašnjim i spoljašnjim roletnama, spajajući prednosti automatskog rada zasnovanog na senzorima sa pogodnostima daljinskog upravljanja. Zajedno oni pružaju vrhunsku kontrolu unutrašnje klime.

8 unapred podešenih programa

Unutrašnja klima

Često provetravanje može znatno da poboljšava unutrašnju klimu. Ovaj program pušta da svež vazduh ulazi kroz ventilacioni preklop na 15 minuta, 4 puta dnevno – dok prozori ostaju zatvoreni.

Ventilacija

Koristite ovaj program kad god brzo želite svež vazduh a ne želite da brinete o zatvaranju prozora. Prozor se automatski zatvara nakon 15 minuta a, ako počne da pada kiša, senzor za kišu će aktivirati zatvaranje prozora ranije.

Energetski balans

Štedite energiju tokom cele godine. Ovaj program automatski aktivira vaše unutrašnje roletne, spoljne tende i spoljašnje roletne, na osnovu lokacije i godišnjeg doba, da bi stvorio izolaciju od toplote i hladnoće – štedeći energiju za grejanje i hlađenje.

Zaštita od sunca

Sprečite da se vaš dom pregreje i da vaš nameštaj izbledi. Ovaj program aktivira VELUX proizvode za zaštitu od sunca tokom najvrelijeg perioda dana da bi sprečio ulazak toplote i održao prijatnu unutrašnju temperaturu.

Laku noć

Stvorite najbolje uslove za dobar san tokom noći. Program Good Night (Laku noć) otvara prozore i pušta unutra svež vazduh na 15 minuta. Kada se prozori zatvore, roletne se automatski spuštaju i vaša soba je savršena za spavanje. Ako ugradite VELUX lampice na ramu, lampice se automatski prigušuju i isključuju.

Dobro jutro

Započnite svoj dan prijatno – pustite da dnevna svetlost bude vaš budilnik. Probudite se uz osvežavajuću dnevnu svetlost i svež vazduh koji postepeno ulaze kroz prozor. Vi odlučite u koje vreme sa programom Good Morning (Dobro jutro).

Odlazak od kuće

Zatvorite sve prozore jednim dodirom. Izaberite opciju „Leaving home“ (Odlazak od kuće) kada izlazite iz kuće da biste zatvorili sve svoje prozore i obezbedili dom.

Na odmoru

Pustite da se VELUX INTEGRA® brine za vaš dom dok niste tu. Ovaj program čini da deluje da ste kod kuće tako što otvara i zatvara unutrašnje i spoljašnje roletne i automatski uključuje i isključuje svetla u različitim intervalima.

VELUX INTEGRA se bazira na
io-homecontrol®

Šta je io-homecontrol®?

io-homecontrol® je jezik koji VELUX INTEGRA® proizvodi koriste za komuniciranje sa daljinskim upravljačem. Dizajnirano imajući u vidu udobnost i bezbednost, to je jedno od najnaprednijih rešenja za automatizaciju doma na tržištu danas – iz njega stoje neke on najboljih i najinovativnijih kompanija u industriji.

Da li je tehnologija io-homecontrol® bezbedna?

Tehnologija io-homecontrol® koristi radio-komunikaciju za bezbedan prenos komande ili informacije kreirajući digitalni obruč oko vašeg doma. Da upotrebimo primer iz stvarnog sveta, nivo bezbednosti može da se uporedi sa komunikacionim kanalima između bankomata i banke.

Da li mogu da koristim moj pametni telefon? 

Sve svoje VELUX INTEGRA® proizvode možete da kontrolišete preko aplikacije za pametni telefon ili preko tableta ili računara van kuće. Zahvaljujući tehnologiji io-homecontrol®, lako možete da koristite TaHoma Connect Box kompanije Somfy. Kliknite ovde za više informacija.

newspaper templates - theme rewards